Članek
Podtaknjenca

Podtaknjenca

Objavljeno Feb 18, 2022

 

Zopet so na politično sceno vstopili podtaknjenci – politični mešetarji, ki skušajo z ustavno pobudo zmesti, že tako razdvojeno slovensko ljudstvo. Ne bom se spuščal v pravno-formalnost tega zavržnega dejanja, kajti očitno je, da sta Vili Kovačič in Luka Perš lansirani lutki, ki sta vodeni od stranke, ki trenutno sedi na prestolu države. Vsekakor gre za podlo dejanje, ki bo na nek način oblatilo volitve.

 


Očitati legitimno urejenim strankam, da so s svojimi dejanji škodljive za slovenski narod zato, ker zagovarjajo socialno državo, in ker se zavzemajo za človeka-državljana, kot temeljnega nosilca vladanja po načelih civilizacijskih norm in demokracije, je blatenje in organizirano širjenje zlonamernosti.

 

Očitati nečemu, kar je rodilo v nekdanji skupni državi veliko pozitivnih sadov, ki so jih priznali v svetu in spreminjati del naše zgodovine, na kateri sloni tudi današnja Slovenija, ki je prvo samostojnost pridobila z bojem proti osvajalskemu nacifašizmu, ki je v obdobju Druge svetovne vojne ubijal in na vsak način skušal zatreti slovenski narod, je najbolj umazano dejanje.

 

Še bolj nedopustno pa je uvajati fašizem in podpirati kapitalizem, ki s svojimi ekonomskimi in političnimi načeli uničuje Človeštvo in Zemljo, kar se že čuti.

 

Vili Kovačič in Luka Perš sta s svojim dejanjem na zelo vulgaren način slovenski javnosti sporočila zavržne misli, ki jih lahko definramo kot kaznivo dejanje, saj so v njunih očitanjih znaki blatenja zgodovine slovenskega naroda in znamenja zlonamernosti, ker sta z dejanjem zavestno skušala vplivati na predvolilni čas in verjetno tudi na sam izid volitev. Kdo pa so bili naročniki tega dejanja, ni težko uganiti.

 

Zame sta omenjena osebka navadna »DREKPUMPARJA«.

 

 

 

#Kolumne #Lojze-podobnik