Članek
Drage matere, iskrene čestitke za dan posiljevanja in pedofilije!

Drage matere, iskrene čestitke za dan posiljevanja in pedofilije!

Objavljeno Mar 25, 2020

 

 

 

Danes je 25. marec – Vaš dan: dan, ko je najimenitnejši Gospod daleč naokoli – papežev šef in pastir vseh pastirjev – samovoljno posilil 13-letno judovsko deklico po imenu Marija. To je storil, čeprav je bila deklica zaročena z drugim gospodom. Lepo vzgojena deklica se ni upirala, ampak je izrecno pristala (ja pomeni ja). Pobožna deklica se ne sme upirati gospodom …

 


Odtlej vsak pošten kristjan in musliman (ja, tudi oni) ve, da je posiljevanje neporočenih žensk v skladu z izročilom; tako ali tako hočejo. Vsak pošten kristjan in musliman ve tudi, da je pedofilija s strani svetih in posvečenih gospodov blagoslov, ne prekletstvo, ter se bori proti Satanovim služabnicam in služabnikom, ki bi ga radi uveljavili kot kaznivo dejanje. Navsezadnje lahko sad posilstva in pedofilije postane tretjina boga in polovica človeka na zemlji … Zato se vsak pošten kristjan in musliman bori proti splavu – ne glede na okoliščine spočetja.

 

Drage matere, danes, ko praznujete svoj dan, si iskreno in jasno prikličite v zavest, kar že tako veste: da ste posode, ki moško seme spremenite v nove moške in nove posode, nato pa ste matere, ki skrbite za otroke! Moški naj zaplodijo, ve pa skrbite! Kot nas uči Kristusov nauk, očetje skrbijo za otroke le, ko ti zaidejo v težave, sicer pa morajo otroci skrbeti zanje.

 

Satanove služabnice in služabniki vas kar naprej skušajo. Prepričujejo vas, da niste posode, ampak osebe; da vam ni treba ravnati po volji očeta in moža, ampak lahko mislite s svojo glavo in imate lastno voljo; da lahko postanete karkoli, ne le gospodinje, žene in matere; ter da morajo tudi moški skrbeti za otroke in opravljati gospodinjska dela. Uprite se skušnjavi! Iskreno praznujte materinski dan in bodite zgledne posode, kakor vam je namenil Gospod!

 

Težki časi so pred nami. Svet je vržen s tečajev. Vedno huje bo. Naravne nesreče in bolezni, ki pustošijo po tretjem svetu, že občasno pljusknejo k nam – v osrčje krščanske Evrope. V bližnji prihodnosti – morda boste same še v rodni dobi, vsekakor pa bodo vaše hčere – bo naplavilo tudi oblast, ki bo ustvarila vojne razmere (če je že ni), in nato vojno.

 

Takrat boste posiljevane – posamično in množično – in tudi vaše hčere bodo posiljevane. Nekatere bodo napadalci – ali oblast – zaprli med štiri stene (v vam domače okolje) in vas posiljevali, dokler ne boste zanosile in dokler ne bo prepozno za splav. Policaji, vojaki, tihotapci, zdravniki, humanitarci, prostovoljci in delavci v begunskih centrih že vadijo na begunkah in begunčicah. Če so lepo vzgojene, so tiho. Kdo pa bo poslušal posode, še posebej tuje? Dostojni ljudje že ne.

 

Kot one zdaj, tega tudi ve, ko bo prišel čas, ne smete vzeti osebno! Tako se bijejo vojne med moškimi na ženskah. Nihče vas ne bo posiljeval, da bi vas prizadel ali ponižal. Predmetov se ne da prizadeti. Da pa se poškodovati lastnino. Ve ste posode v lasti svojih mož, rojakov in sonarodnjakov. Poškodovali vas bodo, da bi prizadeli njih.

 

Vaši moški se vam bodo odpovedali – vam in vašim novorojencem. Vaše neposiljene matere, sestre, hčere, prijateljice in sosede se vam bodo odpovedale. Ne jemljite tega osebno! V vsakem trenutku življenja se zavedajte, da ste le posode za novo življenje! In kot gospodinje veste – če se posoda pokvari, jo je treba zavreči …

 

Vaše poslanstvo je blagoslovljeno! Morda bo prav vaš sin ali vnuk, rojen iz takšnega spopada med moškimi, tisti božji poslanec, ki bo človeštvu prinesel mir … Nekaterim posodam je namenjeno biti Posode …

 

Razmislite! Osredotočite se! Ne skrenite s prave poti! Ostanite zveste svojim občutkom! Kakršnikoli že so, so od mene.

 

o

 

Vaš Gospod ali Satan (odvisno, kaj vidite)

 

skozi prste svojega služabnika

#Kolumne #Gregor-hrovatin