Članek
Žepni Mauthausen – namestitev, uporaba, servis in nadgradnja

Žepni Mauthausen – namestitev, uporaba, servis in nadgradnja

Objavljeno Oct 15, 2018

 

Čestitamo! Pred vami je kakovosten vsestranski izdelek, ki vam bo nudil obilo zabave in dobrega počutja. Žepni Mauthausen je najboljši znani pripomoček za krepitev samozavesti, trdnosti in odločnosti. Gre za enega najstarejših proizvodov civilizacije – za gonilo, ki je v ozadju vseh izjemnih človeških dosežkov. V Žepnem Mauthausnu je več kot 10.000 let nepretrganega razvoja, izboljšav in prilagoditev na različne družbene in zemljepisne razmere v domala vseh naseljenih kotičkih sveta.


Žepni Mauthausen je prilagojen sedanjemu času. Više kot ste na hierarhični lestvici, močnejše orodje je in bolj brezskrbno ga lahko uporabljate. Nadvse primeren pa je tudi za ženske in druge nižje razvrščene. Bolj vešče ga namreč uporabljate, više se lahko povzpnete in več užitkov vam bo nudil.

Žepni Mauthausen je na voljo v družinski in službeni različici. V obeh primerih je možna enostavna nadgradnja za javno rabo.

o

Družinska različica

o

NAMESTITEV

Družinsko različico Žepnega Mauthausna lahko namestimo na družinske člane, člane skupnega gospodinjstva, cimre in hišne ljubljenčke. Nanesite dve ali tri plasti dobro hlinjene ljubezni in dejanske uslužnosti! Ne štedite! To sta učinkoviti orodji, na kateri se boste lahko kasneje kadarkoli sklicevali ter uspešno vzbujali slabo vest, sram, občutke krivde in voljo po podrejanju. Če Žepni Mauthausen nameščate na otroke ali hišne ljubljenčke, lahko ta korak izpustite. Če ga nameščate na partnerko ali partnerja, je nujen, da jo/ga priklenete nase. Pri vseh ostalih ga priporočamo, ker dokazano prinaša boljše rezultate.

Ko je podlaga nanesena in utrjena, nanjo izbruhnite nejevoljo. Priloženi merilnik odziva vam bo povedal, ali je potrebno nanesti še nekaj plasti ljubezni in uslužnosti, preden ponovite izbruh, ali lahko nadaljujete z bruhanjem nejevolje. Če pride do močnega odpora, nabruhajte še več nejevolje z dodatkom zmerljivk in ponižanj, po potrebi tudi kakšno klofuto. Ko odpor izgine, lahko nejevoljo po želji opustite. Preizkusi so pokazali, da se zmerjanje in poniževanje na dolgi rok bolje obneseta brez nje. Tudi vaš občutek je boljši, če nasilje uporabljate premišljeno in obvladano.

o

UPORABA

Ko ste uspešno namestili Žepni Mauthausen na izbrane družinske člane in zatrli njihov odpor, se začne veselje. Sedaj lahko preizkusite vsa ostala orodja. Bodite pozorni, da prehajate od blažjih k močnejšim! Nadzor začnite z blatenjem oseb, ki so objektom najbližje, nato odsvetujte stike z njimi, nato pa jih prepovejte! Prosti čas objektov mora biti posvečen vam. Prevzemite oblast nad govorjenjem in mišljenjem, nad oblačili, kozmetiko in prehrano, predvsem pa nad seksom! Objekt mora vedno narediti, kar hočete. Seks naj bo vsakič bolj grob, nato počasi dodajajte mučenje! Zmerljivke in ponižanja nadgradite s prepovedmi in zapovedmi, te pa z grožnjami! Klofute nadgradite z udarci, šele nato dodajte brce ter pripomočke za tepež in mučenje! Omejevanje svobode začnite z zapiranjem, dodajte zaklepanje, temo, vezi in okove! Kaznovanje zaženite z gospodinjskimi deli, preidite na preposte, a nesmiselne naloge, nato dodajte bolečino in nazadnje trpljenje.

Vrstni red je pomemben. Objekte je treba vzgojiti. Pazite, da jih ne poškodujete tako, da bi morali v bolnišnico! Tudi duševno jih je bolje počasi zdrobiti kot na hitro zlomiti. Zlomljen objekt je otopel, neodziven in ne nudi pravega veselja. V njem mora vedno tleti življenje. Ko vzplamti, morate ogenj zadušiti, a nikoli do konca! Objekt mora navzven izgledati normalno, in to mu morate omogočiti. Tak bo vašemu sladostrastju služil mnogo let.

o

SERVIS

Če se objekt zlomi, zapre vase, pobegne, poskusi narediti samomor, poišče zdravniško pomoč ali celo policijo, se vrnite h korakom iz poglavja »Namestitev«! Izvajate jih, dokler se objekt spet ne stabilizira v podrejenosti! Zapomnite si potek dogodkov, ki so vodili k temu koraku objekta in predhodne znake v njegovem obnašanju. Dogodkov ne ponavljajte v istem vrstnem redu! Vmes delajte premore z blažjimi oblikami izživljanja! Ko spet opazite znake upora, takoj uporabite ljubezen in uslužnost!

Če se boste držali navodil in priporočil, bo vaš Žepni Mauthausen na izbranem objektu tudi po desetletjih uporabe izgledal kot nov.

o

NADGRADNJA ZA JAVNO RABO – za sosede, okoliške trgovce in obrtnike ter mimoidoče

Nadgradnjo priporočamo, ko ste Žepni Mauthausen že preizkusili v zasebnem okolju in se izmojstrili v njegovi rabi. Ko ga uporabljate javno, morate namreč imeti občutek za objekte. Niso vsi primerni. Najboljši so tisti, ki so tesnobni; v njihovi drži in gibanju je napetost. Primerni so tudi tisti, ki kažejo preveč samozavesti, vendar morate sami oceniti, ali ste močnejši od njih. Tiste, ki delujejo umirjeno, obvladano in pokončno, v trenutnih družbenih razmerah raje pustite pri miru. Žepni Mauthausen nanje deluje samo, če ga lahko uporabljate nekaznovano.

V javni rabi namestitev ni potrebna. Ko najdete primerne objekte, izkoristite prvo priložnost, ko se neustrezno vedejo! Obsujte jih z zmerljivkami in grožnjami! Če ste jih pravilno ocenili, se vas bodo odtlej bali. Lahko jim pričnete prepovedovati, postavljati zahteve, razpolagati z njihovimi zunanjimi prostori in lastnino. Da bi se o tem pogovorili, vstopite v njihove zasebne prostore – zlepa ali zgrda. Ko ste enkrat tam, lahko uporabljate osnovno različico.

Druga možnost je, da primerni objekt ugrabite in ga zaklenete v svoje zasebne prostore. V primeru, da ste prostore predhodno zvočno izolirali, lahko Žepni Mauthausen uporabljate povsem brez omejitev.

Tretja možnost je, da objekt ugrabite in odvedete v bivališče na samem ali v naravo, kjer ni dosti obiskovalcev. V tem primeru lahko uporabite vsa orodja Žepnega Mauthausna, vendar ste časovno omejeni na nekaj ur. Objekt trajno nevtralizirajte, zabrišite sledove, zapustite prizorišče in si priskrbite trden alibi!

Želimo vam obilo užitkov tako v domačem kot v tujih gnezdih ali na svežem zraku!

o

Službena različica

o

NAMESTITEV

Službeno različico Žepnega Mauthausna lahko namestimo na svoje podrejene, na sodelavce, poslovne partnerje in stranke. Tudi tu je priporočljivo pripraviti podlago. Prilizujte se! Prinašajte darilca! Obljubljajte in obljube izpolnite! Naredite vtis, kot da ves čas garate in se razdajate v dobrobit podjetja! Zmerno blatite tiste, ki niso zraven! Zelo jih blatite, če je s tem začel vaš sogovornik! Izvedeli boste ogromno o drugih. Zapomnite si!

o

UPORABA za 1 objekt

Ko je podlaga nanesena in utrjena, izberite objekt in pričnite nad njim izvajati mobing! Na voljo imate 45 orodij – od blažjih prehajajte k močnejšim! Nekateri sodelavci in stranke se vam bodo pridružili. Če so na vaši ravni, sodelujte z njimi! Če so pod vašo ravnijo, jih uporabite! Naj oprezajo, poslušajo in poročajo! Naj si dajejo duška nad objektom! Če pride do odpora objekta, se sklicujte na njihovo krivdo!

Ko ste z objektom sami, sprva uporabljajte korake iz namestitve! Tu in tam ga vzemite v bran! Tu in tam za svojo dobroto terjajte protiuslugo! Ko je mobing že nekaj tednov v teku, pa lahko, ko ste z objektom sami, daste prosto pot svoji domišljiji. Lahko uživate v poniževanju in ustrahovanju, ga uporabite za seks ali da opravi kak nečeden posel. To mu lahko kasneje po želji ali potrebi očitate, ga izsiljujete, ga na ta račun blatite in krivite. Če o njem ne veste ničesar spornega, si izmislite! Te laži širite, kot da ste jih izvedeli od drugih in niste povsem prepričani vanje! Drugi bodo.

Objekt se ob dobro izvajanem mobingu slejkoprej zlomi in pusti službo. Če ste zbrali dovolj resničnih in uveljavili dovolj lažnih podatkov, se lahko še naprej izživljate nad njim. Podatke posredujte njegovim sorodnikom in družinskim članom, prijateljem, sosedom in novim sodelavcem! Bodite pozorni, ali ima duševne motnje, ali je poskusil izvesti samomor, ali je obiskal psihologa ali psihiatra, in vse naštete obveščajte tudi o tem! Objektu pošiljajte anonimne grožnje! Na pragu mu neopazno pustite truplo kakšne živali, prerežite gume na avtu ali na okna namažite drek!

Ko pristane v psihiatrični bolnišnici ali naredi samomor, ste svoje opravili. Sedaj si lahko poiščete nov objekt. Izberite nekoga, ki se je predtem upiral izvajanju mobinga nad prejšnjim objektom ali pri njem ni sodeloval!

o

UPORABA za več objektov

To različico Žepnega Mauthausna zaženite samo, če opravljate delo, pri katerem so vam določeni človeški ali živalski objekti prepuščeni v oskrbo. Uporabo nadvse priporočamo: vodstvenim delavcem; svečenikom in gurujem; vzgojiteljem, učiteljem in trenerjem; zdravnikom, negovalcem in varuhom; policistom, vojakom in paznikom; živinozdravnikom, živinorejcem in mesarjem; biologom in lovcem …

Pri komunikaciji z nadrejenimi bodite vedno prijazni in ustrežljivi! Hvalite njih in njihovo delo! Hvalite svoje delo in izpostavljajte dosežke! Ko blatite podrejene, izpostavljajte njihove preverljive slabosti in napake! Nepreverljive navržite mimogrede! Ne dovolite jim, da Žepni Mauthausen izvajajo na vas! V tem primeru bo uporaba vašega Žepnega Mauthausna okrnjena. Raje jim pomagajte, ko ga uporabljajo na drugih! Če vztrajajo pri poskusih, da bi bili vi njihov objekt, svoj Žepni Mauthausen uporabite na njih! Če tudi oni uporabljajo Žepni Mauthausen, zamenjajte službo! Če uporabljajo slabše orodje, vam bo z Žepnim Mauthausnom uspelo v objekt spremeniti njih.

Žepni Mauthausen uporabljajte na vseh podrejenih objektih sočasno! Nikogar ne smete izpustiti! Izjemno pomembno pa je, da med njimi delate razlike! Imejte pomočnike, ki jim dovolite uporabljati Žepni Mauthausen in jih nikoli ne trpinčite! Tu in tam jih zmerno ustrahujte! Nekatere objekte trpinčite bolj, druge manj! Izbranim bodite občasno naklonjeni! Nekatere trpinčite v valovih, druge ves čas enako! Za nekatere uporabljajte ena orodja, za druge druga! Nekatere vzpodbujajte k trpinčenju drugih, drugim ga dopuščajte občasno, tretjim pa nikoli! Orodij ne uporabljajte v istem vrstnem redu! Vmes delajte premore z blažjimi oblikami izživljanja!

Med objekti se kmalu vzpostavi hierarhija. Energijo uporabljajo za medsebojno izpodrivanje in se ne upirajo vam. Drug drugega tožijo in vi lahko te podatke uporabite pri nadaljnji rabi Žepnega Mauthausna. Bodite pozorni na znake morebitnega upora! Upor onemogočite in upornike strogo kaznujte! Morajo zboleti, umreti ali poginiti; izgubiti delo in čast ali se vam popolnoma podrediti!

o

SERVIS

Ko katerikoli objekt naredi ali poskusi narediti samomor, poišče zdravniško pomoč, vas prijavi policiji ali toži, pri komunikaciji z zunanjimi osebami uporabljajte navodila za »Namestitev«! Najemite dobrega odvetnika in upoštevajte njegova navodila! Bodite vljudni, sproščeni in strokovni! Pokažite se v najboljši luči! Uporabite podatke, s katerimi lahko oblatite objekt, ki povzroča težave! Vsakemu podrejenemu posebej obljubite njemu prilagojeno nagrado, če vas podpre! Obljube izpolnite!

Če se boste držali navodil in priporočil, vam bo Žepni Mauthausen služil v vseh službah, na vseh delovnih mestih, celotno delovno dobo.

o

NADGRADNJA ZA JAVNO RABO – za občane, državljane, vodje korporacij in podrejenih držav

Ko zasedete vodilno delovno mesto v javni upravi ali naddržavnem podjetju, priporočamo, da Žepni Mauthausen počasi nadgradite v Mauthausen. Obdajte se z izkušenimi uporabniki službene različice Žepnega Mauthausna! Zaposlite jih na podrejenih vodstvenih delovnih mestih! Dajte jim proste roke in poskrbite, da nekaznovano uporabljajo svoje Žepne Mauthausne! Nagrajujte jih za poslušnost in kaznujte za neposlušnost, da med njimi ustvarite hierarhijo!

Vaša in njihova naloga je, da na območju, ki ga obvladujete, opolnomočite uporabnike Žepnega Mauthausna! Zaposlujte jih kot uradnike, policiste, (para)vojake, varnostnike, novinarje ter spletne podpornike in hujskače! Če so to že, naj napredujejo hitreje kot neuporabniki! Najzanesljivejši se vam bodo ponudili za osebne vojake. Uporabite jih! Prilagodite jim zakonodajo! Dajte jim možnost, da javno in nekaznovano povedo, koga je treba trpinčiti, zakaj in kako! Dajte jim vedeti, da jih podpirate! Ko izbrane objekte trpinčijo, ovirajte preiskavo in kazenske postopke proti njim! Ko je čas zrel, uzakonite uporabo nekaterih orodij Žepnega Mauthausna na določenih objektih!

Nad uporniki izvajajte mobing! Če ne pomaga, naj vaši vojaki diskretno uporabijo orodja Žepnega Mauthausna za družinsko rabo! Če ne pomaga, izvedite odvzem objekta iz družbenega okolja: izženite ga, zaprite, ponesrečite ali usmrtite!

Ko je odpor večinoma zatrt, pričnite odpirati Mauthausne in jih polniti z izbranimi skupinami objektov! V uporabi lahko dejavno sodelujete ali zgolj uživate v poročilih o nadaljenjem razvoju orodij in številu uporabljenih objektov.

V uporabi takšnega ali drugačnega Mauthausna vam želimo obilo užitkov!

o

Če imate moč, jo izrabite!

Če imate oblast, jo izkoristite!

Žepni Mauthausen – Dajte duška svobodi!

#Kolumne #Gregor-hrovatin