Članek
Ko Za-misli premišljuje, Politikis prerokuje

Ko Za-misli premišljuje, Politikis prerokuje

Objavljeno Sep 06, 2013

Odgovor  na Bizarni video: Igor Šoltes daje uro dolg “intervju” Eleni Pečarič!? Tako se v Sloveniji delajo “nacionalni politiki”.

Spoštovani Dejan Kaloh, ste pa res “bizaren” moški; saj ste moški, kajne? Sedaj me dejansko razjeda dvom, ko ste me tako prekinili, takoj ko ste zaslišali moj glas po telefonu in na kasnejši klic niste več dvignili telefona. Kako nekulturno, kako strahopetno, pomilovanja vredno. No, pa sem mislila, da vas je kaj v hlačah, če že pišete o botru Kučanu, ki ga očitno poznate do obisti, saj ste o njem napisali debelo knjigo, v nasprotju z mano, ki o njem ne vem kaj dosti. Je pa res, da jih verjetno nimate (jajc namreč), drugače se ne bi takole nizkotno prostituirali za botra Janšo. Politikis imate registrirano kot dejavnost založništva, astrologije in vedeževanja, a tudi tudi vloga vedeževalca vam ne gre ravno od rok, saj bi po golem naključju vsaj kdaj lahko kaj zadeli.


 

Če mi že delate reklamo, sem vam hotela reči, da vsaj pravilno navajajte povezavo na naš portal Za-misli.si. Tekst, ki spremlja (ko bajagi) bombastični naslov res ne morem komentirati, ker je ena sama blodnja  vaših osebnih preganjavic. Razumem, da je pomanjkanje intelekta, poguma, lastnih misli in razsodnosti vaša vrlina, zaradi katere ste prosperirali kot strankarsko trobilo. Razumem tudi, da se morate truditi, da bi odvrnili pozornost od vroče teme glede domnevnega pranja denarja vašega šefa; nerodna reč, kajne, če po pranju ni vonja po lavandi, ampak ostane smrad. Tudi to mi je jasno, da morate nekako upravičiti prejeto plačilo, a roko na srce, oba veva, da je to stran vržen denar; kdorkoli vam ga že nakazuje s strani SDS, morda babica Urške Bačovnik.

A prosim, poskušajte ohraniti še kaj dostojanstva, če ga premorete. Tudi to, da ste me že davno tega blokirali pri komentiranju je skrajno patetično in strahopetno. Ali res tako zelo podcenjujete vaše zveste bralce in vernike, da se bojite, da bi jih moj komentar odvrnil od čaščenja vašega Janeza? No, pa saj verjetno tudi bralcev ni veliko, bolj gledajo slikce. Priznam, včasih pa le pogledam na vaš rumeno-rozasti portal, da se malo nasmejem in načudim nad zablodami, ki jih premore verski fundamentalizem (zgolj iz sociološkega vidika). 

Na našem portalu delamo prostovoljno, kot lahko opazite nimamo reklam, predvsem pa nimamo gospodarjev in botrov prav nikjer v ozadju ali skritih za zavesami, zato smo lahko odprtih misli in svobodnega duha. Tudi v tem smislu sem intervjuvala g. Igorja Šoltesa katerim sva se prosto pogovarjala o njegovem preteklem delu in napovedani politični aktivnosti; za intervju sva bila dogovorjena, ko je odhajal z računskega sodišča. Verjamem, da je bilo za vas to dolgočasno, morda celo mučno poslušanje, saj v najinem pogovoru ni tračarskih razkritij. A kot je razvidno z vašega pisanja, to za vas ni ovira, da bi vse poti speljali v Murgle in nazaj, do tistih ki jih želite diskreditirati. A po mojem skromnem mnenju pripisujete g. Kučanu res preveliko nadnaravnih moči; kolikor malo sem ga imela možnost spoznati, bi rekla, da v hiši Kučan nosi hlače gospa Štefka. Glede gospoda Šoltesa pa verjamem, da boste imeli še veliko priložnosti, da izpilite svojo “raziskovalno” novinarsko tehniko. Gotovo boste v obsežnih arhivih svojega šefa našli dokument, ki bo primeren za poneverbo nečesa, kar se ni zgodilo.

Pred dvemi leti mi je gospod Janez Janša obljubil intervju, rekoč naj pokličem na sedež stranke in se domenim za termin, seveda svoje besede ni držal. A ponudba še vedno velja in ne boste verjeli, zanj hranim rdečo preobleko za kavč. Ali se tudi on boji?

#Kolumne #Elena-pecaric